Over ons

The Stickerfactory, gevestigd in Drachten, is een jong bedrijf dat sinds 2008 actief bezig is in de signbranche.

Het begon in 2008 met eerst alleen snijplotter om custom made stickers te kunnen snijden in verschillende kleuren. Al snel kwam hier een professionele Roland printer bij om ook full color stickers te kunnen maken. Niet lang daarna volgde een lamineermachine (om de gewenste stickers ook buiten te kunnen gebruiken) en een kledingpers voor het bedrukken van (bedrijfs)kleding. Dit gebeurde eerst allemaal vanuit huis.

Sinds begin 2016 hebben wij onze intrek genomen in een bedrijfspand gelegen aan de Loswal 4 in Drachten, en daar is het machinepark nog verder uitgebreid met onder andere een CNC Freesmachine, en een lasergraveermachine. Inmiddels zijn we dus voorzien van alle moderne apparatuur om nagenoeg alles op reclamegebied te maken, van stickers tot aan lichtreclame voor zowel binnen als buiten.

Of het nu gaat om 1 sticker of om 10.000, wij zijn in staat om alles snel en vakkundig te produceren en te leveren. Wij leveren uiteraard meer dan alleen stickers, want ook voor spandoeken, posters, het bedrukken van (bedrijfs)kleding, freesletters, lichtreclame, graveerwerk, plakletters, t-shirts en promotionele producten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom: alles onder 1 dak in het noorden van het land!